Wildlife en macro

Wat ik ook leuk vind om te doen, maar niet genoeg doe, is het fotograferen van wildlife. Het is niet dat ik het niet leuk vindt, maar het fotograferen van vogels is veelgemakkelijker voor mij dan het fotograferen van wildlife. De enige dieren die ik in de buurt van mijn huis kan vinden, zijn reeën en bevers. Ikfotografeer vooral de bevers, bestudeer ze en leer van hun gedrag.

Mijn eerste lenzen die ik kocht was mijn macrolens. Het was destijds iets waarvan ik dacht dat ik er erg in geinteresseerd was, maar na een paar weken gebruik ging het in mijn tas en kwam het er nooit meer uit. Toen ik mijn nieuwe tas kocht, vond ik hem weer en begon ermee te spelen. Nu is het iets wat ik vaker doe en vooral sinds ik een tweede camerabody heb, neem ik hem meer mee.

Contactformulier

Contactgegevens

Renzo van den Akker